Ние сме Градинарите
Ние сме Градинарите

Ние сме Градинарите

Здравейте приятели!

Целият екип на “Градинарите” ЕООД иска да ви благодари за доверието и подкрепата през годините.

Следващите думи можем да определим, като успехите на 2020.

Измина една вълнуваща година с много сътресения в целия свят, но в същото време сезон 2020 беше изпълнен с чудесни проекти и незабравими моменти за целия екип.

Поддръжка на зелени площи

Ние сме екип който от 2008 година предлага на своите клиенти услугата абонаментна поддръжка на зелени площи. През изминалите години натрупахме много опит и умения, както научихме важни уроци за градинарството. С гордост можем да кажем, че до ден днешен работим с някои от първите си клиенти. Тук, изказваме специална благодарност към тях за доверието през годините, но в същото време сърдечно благодарим на всички прекрасни хора, които се довериха на услугите ни през изминалия сезон.

Изграждане

2020-та година беше успешна за екипа изграждащ зелени площи. Имахме вълнуващата възможност да преобразим доста градини и да създадем нов ред на места, където беше властвал безпорядък. От фамилни къщи и жилищни сгради през обществени сгради до бензиностанции. Някак си успяхме да бъдем на всякъде. Да беше тежко на моменти, имахме нужда от и от почивка, но си заслужаваше всяка капка пот, за крайния резултат.

Градински център

Оказа се, че плановете са нещо, което винаги може да те изненада. В градинския ни център определено събитията бяха изненадващи. През месец януари започнахме обновяване на търговската част на “Цветята на Градинарите”, точно когато приключихме с декорациите и последните детайли, беше обявено извънредното положение. Със затаен дъх и страх, какво ще се случи с хубавите цветя. Изчакахме да се разбере дали ще можем да работим или не. За наша радост хората, които обичат да градинарстват се довериха на цветята ни. Искрена благодарност към всички клиенти в градинския ни център през сезон 2020, които успяха да върнат надеждата в очите ни и да ни вдъхнат кураж, за да продължим напред в тези несигурни времена.

Мъхове и интериорни стени

Зелените стени са една прекрасна възможност, която успешно реализираме в сътрудничество с BioBoard Bulgaria. За радост и на двата екипа, продукта който реализираме е прекрасен. И да споделяме го с гордост, защото по реакциите на клиентите ни виждаме, че хората го харесват. Както се казва: “Хубавото само се хвали”, но в равносметката за изминалата 2020 година смятам, че и ние можем да си кажем браво за успешната работа и красотата, която създадохме.

Разгледай още снимки от зелените стени с мъхове…