Градинарите
Услуги

Услуги

Как да Ви бъдем полезни?

Абонамент
Предлагаме пакети от А до Я грижите за зелени площи.
Нова градина
Озеленяване, поливна система, обновяване и аранжиране на двора.
Зелени стени
Интериорни мъхове, стени, пана и картини с балсамирани растения.

Абонамент и професионални грижи в градината

Абонамент:
Ние от Градинарите знаем, че перфектната градина изисква постоянни грижи и внимание. Предлагаме три основни пакета с услуги в зависимост от честотата на обслужване, както и богат набор от еднократни услуги свързани с абонаментната грижа за зелени площи.
Планове за месечна поддръжка
Посещение веднъж седмично – подходящ за представителни зелени площи. Посещение веднъж на 10 дни – оптимално решение за фамилни къщи. Двуседмичен период на обслужване – абонаментен план за вили и имоти за почивка.

Озеленяване

Проектиране
Запознайте се с ландшафтната архитектура на достъпен и разбираем език. При нас ще намерите информация за изготвянето на идеен проект, съвети за подбор на подходяща растителност и коректно остойностяване на целия проект.
Нова градина
Ние сме опитен екип, специализиран в изграждането на нови градини и обществени зелени площи. Доставка на хумусна почва и торф за озеленяване. Изграждане на скални градини, засаждане на дървета, жив плет и засяване на тревен килим.

Еднократни услуги и помощ в градината

Еднократни услуги
Трябва Ви помощ в градината и желаете на ваша страна да има и професионалист. От косене на висока трева, почистване на изоставен двор до подрязване на избуяли храсти и дървета.
Засаждайте цветя според сезона
Ярки, красиви и искрящи. Аранжирайте с наша помощ разнообразни композиции от сезонни цветя. Предлагаме засаждане на сандъчета и кашпи с теменужки, петунии и сакъзчета.

Зелени стени от скандинавски мъхове

Зелена стена без грижи
Да, нашите мъхове и стени са идеалният повод да поканите природата у дома. Нямат нужда от слънце, абсолютно естествени и натурални. Не изискват поливане, оросяване и специални грижи.
Скандинавски мъх
“Cladonia rangiferina” е естествен и натурален мъх, който все още е слабо познат в България. Впечатлява с естествения си вид, богатството от цветове, нюанси и усещане за дива природа.

Поливни системи

Защо поливна система?
Напояването е основен елемент от създаването на нова зелена площ. Ние препоръчваме на нашите клиенти да си гарантират удобство и комфорт с автоматизирана поливна система.
Smart системи за напояване:
Използвайте последните разработки в сферата на Интернет технологиите, следете и контролирайте напояването в градината си през мобилното устройство от всяка точка на света.