Градинарите
Галерия

Галерия

Запознайте се с проектите на 2020!

Абонаментна поддръжка на зелени площи

Абонаментните планове на “Градинарите” ЕООД са разделени на три основни типа според честотата на посещения.

Градинарите “Алфа” е абонаментен план за хора, които държат на безкомпромисно обслужване и внимание към детайла. Това е най-високия клас в обслужването, което екипа на “Градинарите” предлагат. Подходящ е за корпоративни клиенти, заведения и офис сгради. Повече за всички абонаментни планове може да разберете в секция “Абонамент“.

Нова градина

Изграждането на зелени площи може да бъде разделено на две основни групи.

Нова градина – услуга, която започва със среща на място с клиентите и запознаване със зелената площ. Следва обсъждане на детайли, идеи и изграждане на цялостното въздействие на градината. Разработване на идеен проект и остойностяване на новата градина. Същинската работа по озеленяването започва след уточняване на всички детайли и финализиране на идеята. Повече за изграждането на зелени площи може да разберете от секция “Нова градина“.

Градински център “Цветята на Градинарите”

Ние от “Градинарите” сме производител на градински и балконски цветя. Можем да се похвалим с предизвикателството да произвеждаме климатизирани български цветя подходящи за условията на София и България. За нас е привилегия да отглеждаме видов състав, който да гарантира на клиентите ни, че цветята, които са наше производство ще цъфтят и ще ги радват през целия сезон.

Мъхове и зелени стени

Скандинавски мъхове за употреба в закрити помещения. Подходящи за места без естествена светлина и нужда от поливане. Нашите зелени стени с естествени мъхове и растения, са подходящи за стандартен интериор, мокри помещения, бани, както и спа центрове.